Blødgøringsanlæg

Nybyg eller udskiftning

Alle vores ydelser leveres altid af vores dygtige og veluddannede medarbejdere.

Service og vedligeholdelse

Vi er specialister i det vi laver, hvorfor vi servicerer og vedligeholder med stor succes.

24/7/365

Alle vores kunder kan nyde vores døgnvagt alle årets dage hvis uheldet er ude.

Blødgøringsanlæg - forlæng levetiden på dine vandledninger og apparater

Blødgøringsanlæg er en enhed, der bruges til at fjerne hårde mineraler fra vandet i en privat bolig. Hårde mineraler, såsom kalk og magnesium, kan forårsage problemer med både vandledninger og apparater. Kalk kan ophobes i rørene og på apparater, som for eksempel vandhaner og varmtvandsbeholdere, hvilket kan føre til tilstopninger og skader.

Blødgøringsanlæg fungerer ved at udskifte hårde mineraler med natriumioner. Vandet passerer gennem en harve, der er fyldt med et blødgøringsmiddel, som typisk består af en opløsning af natriumklorid. Hårde mineraler bliver så udskiftet med natriumioner, og det resulterende bløde vand kan strømme ind i hjemmet.

Der er flere fordele ved at have et blødgøringsanlæg i en privat bolig. Først og fremmest kan det føre til en længere levetid for vandledninger og apparater. Kalk og andre hårde mineraler kan føre til tilstopninger og ødelægge varmtvandsbeholdere og andre apparater, hvilket kan føre til høje reparations- og udskiftningsomkostninger. Med et blødgøringsanlæg kan man undgå disse problemer og spare penge på lang sigt.

Blødgøringsanlæg kan også føre til en forbedring af vandkvaliteten i hjemmet. Blødt vand kan føles mere behageligt og mindre tørt på huden og håret. Det kan også føre til en længere levetid for tøj og sengetøj, da hårde mineraler kan føre til farvning og slid.

Undgå dyre reparationsudgifter med et blødgøringsanlæg

Installation af et blødgøringsanlæg i en privat bolig kan variere i pris afhængigt af størrelsen på hjemmet og antallet af personer, der bor i hjemmet. Generelt set er installationen af et blødgøringsanlæg en større investering, men det kan føre til besparelser på lang sigt. Et blødgøringsanlæg kan reducere udgifterne til reparation og udskiftning af vandledninger og apparater, og det kan også føre til lavere energiregninger på grund af mindre kalkaflejringer i varmtvandsbeholdere og kedler.

Det er vigtigt at huske på, at blødgøringsanlæg kan føre til en øget natriumindtagelse, da natrium bruges til at erstatte hårde mineraler i vandet. Dette kan være en bekymring for personer med sundhedsproblemer eller begrænsninger i deres natriumindtag. Derudover kan overskydende brug af blødgøringsanlæg føre til en øget belastning på miljøet, da udskiftning af hårde mineraler med natrium kræver energi og ressourcer.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os uforpligtende

Det er altid uforpligtende at kontakte Rune´s VVS ApS og vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål, tilbud, løsninger, igangsætning eller overtagelse af projekter mv.